Zoek je dé geknipte ingenieur(s)?

Concurreer jij met andere bedrijven om de beste kandidaten aan te trekken? Moet je daarom (te) hoge salarissen en andere aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden aanbieden om ingenieurs aan te trekken? Of is er een te kort aan ingenieurs in de sector waarin jij zit? LionFox helpt jouw bedrijf aan de geknipte ingenieur(s).

Op zoek naar ingenieurs?​

Je bent enkele klikken verwijdert van het vinden van de juiste ingenieur. Vul het formulier in en wij contacteren je zo snel mogelijk met interessante profielen.

Vind je het moeilijk om ingenieurs aan te werven?

Een uitdaging bij het binnenhalen van de juiste ingenieur(s)...

Er zijn een aantal redenen waarom dit zo is:

Heb jij het ook helemaal gehad om te strijden voor goede ingenieurs? LionFox heeft een portfolio van ingenieurs die ervaren zijn of die staan te springen om te starten in het werkveld.

Loop geen waardevolle ingenieurs mis

Het vinden van gekwalificeerde ingenieurs is een grote uitdaging voor veel bedrijven in de huidige arbeidsmarkt. Daarom raken deze sollicitaties zeer moeilijk ingevuld.

Engineering Jobs Belgium bouwt aan een community waar werkgevers & ingenieurs elkaar op een natuurlijke en efficiënte manier vinden.

5 +
Sollicitanten
3
Oplossingen
100 %
Ingenieurs
2
maanden tot aanwerving
Discussing strategy. Top view of modern young man conducting a business presentation while standing in the board room

Hét geheim van deze werkende strategie?

Engineering Jobs Belgium werd opgericht door ervaren HR-experts die één doel hebben: de geknipte ingenieur matchen aan het juiste bedrijf. 

Hoe Engineeringjobs aan die ingenieurs komt?

We maken de sollicitatieprocedure voor ingenieurs zo gemakkelijk en aantrekkelijk mogelijk zodat ze op korte tijd de job van hun leven vinden.

Overtuigd van onze strategie? Vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op!